Takaisin artikkeleihin

logo

Revive Israelin palvelutyö

© Elokuu 22 Revive Israelin palvelutyö

Seurakunnan yhdistäminen

Asher Intrater

Liittämällä yhteen maailman tosiuskovat Yeshuan ympärille, johtaa se ilmestykseen Jumalan valtakunnasta. Tämä voidaan rinnastaa palapelin paloihin. Kun palat ovat erillään, on mahdotonta nähdä kuvaa. Kun palat yhdistetään, kuvan merkitys selvenee.

Messiaan seurakunnan yhteys sisältää täyteyden, kirkkauden (kunnian), pyhyyden, rakkauden, arvovallan(auktoritetin) ja johtaa väistämättä Yeshuan paluuseen johtamaam ja hallitsemaan. Kolme kohtaa Uudessa liitossa nousee ajatuksiini aivan kuin polkuina saavuttaa täysi yhteys ja kunnia.

  1. Johannes 17 – rukous yhteyden puolesta
  2. Room. 11 – öljypuuhun oksastaminen
  3. Efes. 4 – apostoliset palveluryhmät.

Joh. 17:21 -- että he kaikki olisivat yhtä, niin kuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa. Rukoilen, että hekin olisivat yhtä meissä, jotta maailma uskoisi sinun lähettäneen minut.

Yhteytemme alkaa aluksi yhteydellä Jumalaan. Tämä on Jumalallinen ihme tulla hengessä yhdeksi itsensä Jumalan kanssa. Kun tulemme osallisiksi ”jumalallisesta luonnosta” (2.Piet.1:3-5), myös me tulemme yhdeksi keskenämme. Tämä jumalallinen yhteys sisältää kirkkauden (kunnian), täydellisyyden ja maailman evankelioimisen.

Room. 11:17 –”sinut… on oksastettu oikeiden oksien joukkoon ja olet päässyt osalliseksi öljypuun mehevästä juuresta.”          

Osa prosessia on tulla yhdeksi oksastamalla kansainvälinen seurakunta osaksi Israelin ”öljypuuta”. Oksat tulevat yhdeksi. Sovinto juutalaisten ja pakanoiden välillä tuotta ”uuden ihmisen ” ( Efes. 2:14) .Israelin ja seurakunnan täyteys ja ennalleen asettaminen ovat riippuvaisia toisistaan.

Efes. 4 :11-13 – ”apostoleiksi,  toiset profeetoiksi,  toiset evankelistoiksi,  toiset paimeniksi ja opettajiksi,…Kristuksen  (Messiaan) ruumiin rakentamiseen, kunnes me kaikki pääsemme yhteyteen uskossa.

”Viisinkertainen” palvelutyö johtaa Messiaan ruumiin yhteyteen ja täyteyteen. Apostolisen ja profeetallisen palvelutyön ennalleen asettaminen on osa yleistä seurakunnan ennalleen asettamista ja täyteyttä kansainvälisesti sekä myös Israelissa.

Nämä kolme osaa muodostavat  ”kolminkertaisen kaapelin ”  herätykseen ja Jumalan valtakunnan ilmestymiseen meidän päivinämme.


Lähi-idän rukous

Taas kerran  Hamas rikkoi ”tulitauon” tiistai iltana; siitä lähtien Gazasta on ammuttu yli 240 rakettia Israeliin. IDF (Israelin puolustusvoimat) on vastannut raskaalla pommituksella. Kuulimme pommin räjähdyksiä  läpi koko yön. Rukoilkaa, että Gazassa ihmiset huomaisivat, kuinka Hamas johtaa heitä itsetuhoon; Hamasin hajoittamista ja kaikkien terroristiryhmien heikentämistä; viisautta Israelin hallitukselle ja sotilasviranomaisille tehdä oikeita päätöksiä.

Uutiset kertovat tuhansien ihmisten teurastamisesta koko lähi-idässä ja Afrikassa. Rukoilkaa, että tietoisuus ääri-Islamin vaarallisuudesta leviäisi ja että, tietoisuus samanlaisuudesta Hamasin, ISISin, Boko Haramin, Hizbollahin, Al Qaidan ja kaikkien Jihadistien välilä leviäisi. Nämä ryhmät harjoittavat joukkomurhia, kiduttavat kristittyjä, raiskaavat nuoria naisia, haluavat tuhota Israelin ja perustaa maailmanlaajuisen Kalifaatin, jossa noudatetaan Sharia lakia.

Rukoilkaa jumalallista voimaa ja suojelusta monille arabikristityille, jotka seisovat uskonsa puolesta ja todistavat keskellä islamilaista vainoa; ja heille, jotka julistavat uskoaan raamatun lupauksiiin juutalaiselle kansalle ja tukevat Israelia näinä päivinä.

Rukoilkaa meille suojelua Anti-Messiaanisten ryhmien jatkuvaa ahdistelua vastaan Israelissa ja kasvua, terveyttä ja yhteyttä Messiaanisille seurakunnille ja todellista katumusta, uskoa ja pelastusta kansallemme.


Suunnitelmallinen antaminen

Simcha Moore

Yksi tarkastus kerrallaan, autamme vahvistamaan uskovien seurakuntaa Israelissa. Näkymme Revive Israelissa on antaa suunnitelmallisesti pois 1/3 lahjoituksistamme, mutta todellisuudessa se on paljon enemmän kuin vain lahjoitukset. Annamme myös toivoa, toivoa tulevaisuudesta, toivoa muutoksesta, toivoa talouden parantumisesta.

Osa tarpeista, joihin lahjoitamme, ovat sairaanhoitokulut, joillekin vuokraan, uusille aviopareille, opiskelijoille, voittoa tuottamattomille järjestöille jne… Tuemme  myös voimakkaasti  heitä, jotka ovat liike-elämässa, arabi kristittyjä ja heitä, jotka palvelevat seurakunnissaan.

Pyydän, että, olisitte tukenamme, kun panostamme elämiin, kun autamme edistämään Jumalan valtakuntaa ja vahvistamaan uskovien seurakuntaa Israelissa. Yksinkertaisesti,  me emme pysty siihen ilman teitä.Jos haluat lahjoitaa, klikkaa tästä.


Ristin voima

Tämä sanoma (koreaksi käännettynä), Youval Yanay, Revive Israelin johtaja, puhuu yhteydestä elämänpuun, Eedenin puutarhassa, ja ristinpuun välillä, jolle Yeshua oli ristiin naulittu…katsoaksesi, klikkaa TÄSTÄ!


Takaisin artikkeleihin 2014

Rukoile meidän käynnissä olevan syntyperäisten israelilaisten evankeliointityön puolesta, istuttaessamme Messiaanisia seurakuntia, opetuslapseuttamiskeskusta, profeetallista ylistystä ja rukousvartioita hepreaksi ja taloudellista apua tarvitseville.