Takaisin artikkeleihin

logo

Revive Israelin palvelutyö

© Heinäkuu 18 Revive Israelin palvelutyö

Katsir nuorisoleiri

Meillä oli ilo olla Eitan Shishkoffin ja koko Katsir ryhmän kanssa nuorten kesäleirillä. Leiri on viikon mittainen, täynnä ylistystä, rukousta, Raamatun opetusta, henkilökohtaista opetuslapseuttamista, ruokaa, yhteyttä, urheilua ja hauskanpitoa. Leirille osallistui 72 teini-ikäistä ja n. 20 henkilökuntaan kuuluvaa. Leiri, pidettiin hepreaksi, palvelee monia paikallisia seurakuntia. Tänä vuonna opettajina olivat: Eitan, Asher, Oded Shoshani, Mike Niebur ja joukko nuorisopastoreita. Rukoilkaa nuorille runsasta hengellistä hedelmää ja tukijoita näille nuorille. Revive Israel on eräs Katsir leirien päätukijoista. Kiitos kaikille tukijoillemme ja yhteistyö kumppaneillemme, jotka tekivät tämän mahdolliseksi! Rohkaisemme teitä antamaan niin, että voimme jatkaa leirien tukemista taloudellisesti.


Sota Gazassa

Tulitauko ehdotuksen jälkeen, jonka Hamas hylkäsi, Israel etenee merkittävässä operaatiossa Gazassa tuhoamalla Hamasin rakennelmia (tunneleita). Nyt Gazassa on löydetty eräs terroristien kaikkein keskeisin rakentama asevarasto ja leiri.

On vaikea ymmärtää Hamasin itsemurha mielialaa, joka on valmis uhraamaan omat siviilit heidän Israel vihalle. Jos itsemurhapommittaja tulee sinua kohden, sinulla ei ole muuta mahdollisuutta kuin tappaa hänet.  Israel on varoittanut Gazan siviileitä pysymään pois tieltä, mutta Hamasin johtajat ovat määränneet heidät jäämään paikoilleen ja toimimaan ”ihmiskilpinä” Heidän asenteensa on: ”Me olemme halukkaita olemaan lastemme murhaajia yllyttääksemme maailman mielipiteen Israelia vastaan; ja pidämme tätä voittona!”

Tällä hetkellä Egyptin presidentti Al-Sisi näyttää olevan ainoa tasapainottava ”puolueeton” tekijä tässä selkkauksessa. Rukoilkaa, että ääri islamistien ja terroristien juuret revitään irti Gazasta.


Sotajoukkojen Herra

Francis Frangipane

Jumalallisen luonnon eri näkökulmat paljastuvat Jumalan yhdysnimistä, kuten Jahweh-Nissi (”Herra on lippuni”) tai ( Jahveh-Jireh ( ”Herra minun huolehtijani”) tai (Jahve-Rapha (”Herra minun parantajani”) Raamatussa on noin 30 tapahtumaa, jossa Herra paljastaa Ikuisen luonteensa,  valmiina kohtaamaan palvelijoidensa inhimilliset tarpeet.

Kuitenkin yksi nimi erottuu näistä 30 muun nimen tapauksesta ja se esiintyy noin 290 kertaa Raamatussa – lähes 10 kertaa enemmän kuin muut nimet! Mikä se nimi on? – Jahve – Sebaot ”Sotajoukkojen Jumala ”

Taistelussa henkilökohtaisessa muutoksessa, perheidemme, kaupunkiemme ja kansakuntiemme, haluamme sotajoukkojen Jumalan seurata taisteluun. Se oli Sotajoukkojen Jumala, joka kohtasi Joosuan Jerikon tasangolla (Joos. 5:14) ja johti Daavidin taisteluun filistealaisia vastaan (1 Sam.  17:45). Meidän tulee nähdä Herra Taivaallisten sotajoukkojen suurena komentajana. Hän on universumin Herra, voiman Jumala maassa sekä taivaassa ” ja sotajoukot, jotka ovat taivaassa seuraavat Häntä ” (Ilm. 19:14).


Sotajoukkojen YHVH (Herra, Jumala)

Asher Intrater

Kirjoitusten muotokuva Jumalasta on ”Sotasankari” (2. Moos. 15:3; Jes. 42:13) Jeshua nähdään enkeliarmeijoiden ylipäällikkönä taivaassa profeettojen mukaan (Joos. 5:13) ja Hänen paluussaan kunniassa ja kirkkaudessa Uudessa Liitossa (Ilm. 19:11).

On olemassa erilaisia voiteluita, jotka tulevat Jumalalta ja erilaisia tapoja, joilla Jumala ilmestyy Ihmiskunnalle. Jumala on aina läsnä oleva meissä, mutta ”ahdistusten aikana, Hän on erityisesti läsnä oleva apu”. (Ps.46:2) Toisin sanoen, on aina olemassa lisä ulottuvuus Jumalan läsnäolossa niissä tilanteissa, missä Hän ilmaisee itsensä Sotajoukkojen Jumalana (YHVH). Me tunnemme tämän näinä päivinä Israelissa: lisäksi tunnemme ”maallisen” huipputeknologian etuja, kuten Iron-dome (Rautakupolin) ohjuspuolustusjärjestelmän, on myös ainutlaatuinen tunne – mielenrauhaa, suojaa ja luottamusta yhtä paljon koko kansalle niin maallistuneille kuin uskonnollisille.

Annamme kunnian tästä Jumalan erityisestä armosta Israelin hallituksen ja sotavoimien oikeamieliselle asenteelle; sekä valtavaan rukousverkostoon, joka rukoilee Israelin puolesta ympäri kristillistä maailmaa.


Rukous Gazan puolesta

Ariel Blumenthal

Jaan muutamia linkkejä alla, kuinka pieni kristillinen vähemmistö kärsii Hamasin käsissä Gazassa tai (Länsirannalla). Jos välität Kristuksen ruumiista ja evankeliumista Arabi-muslimien keskuudessa, silloin sinun pitäisi rukoilla, että Israel pyyhkäisee Hamasin pois – tietysti mahdollisimman vähin kuolonuhrein.  Hamas ja kaikki samanlaiset ryhmät (Hizbollah, Al-Qaida, Taliban jne.) ovat huonoja uutisia hyvien uutisten tähden”. Jumalan tahto on, että kaikilla on mahdollisuus kuulla evankeliumi ja vapaasti vastata Hänen kutsuunsa. Sen tähden on myös Jumalan tahto, että me elämme rauhallisissa ja Jumalan valtakunnalle suotuisissa yhteiskunnissa (1 Tim. 2:1- 7).

Sydäntäni polttaa Arabi serkkumme Gazassa ja Länsirannalla ja missä tahansa, missä Islamin valheellinen ja murhanhimoinen Jihad henki pitää heitä siteissään: ”Jumala uskon, että sinulla on jäännös siellä, joiden tarvitsee kuulla ja he ovat valmiit seuraamaan sinua. Anna heille mahdollisuus!”

Siitähän tässä on kyse, ei juutalaiset vastaan arabit!! Ihmeellistä, uutisissa äskettäin, olemme nähneet egyptiläisten ja saudien osoittavan suosiotaan Israelin iskiessä Hamasia. Kiitos Jumalalle tämä järki tulee jaetusta muslimi maailmasta, jossa shiiat ja sunnit tappavat toisiaan joukoittain. Meillä on historiallinen mahdollisuus syrjäyttää Hamasja nähdä erilainen hallitus Gazassa; ehkä yhteistyötä Israelin, Fatahin ja Egyptin kanssa. Rukoilkaamme sen puolesta!!

Palestiinalaishallinto vainoaa kristittyjä
(http://www.examiner.com/article/persecution-of-christians-palestinian-authority)

Gazan kristityt (http://www.gatestoneinstitute.org/3181/gaza-christians)
Kristittyjen vainot ja Israelin mustamaalaus
(http://www.thecommentator.com/article/4238/persecuting_christians_or_demonising_israel)

Hamas häpäisee kristittyjen hautoja
(http://www.cbn.com/cbnnews/insideisrael/2009/December/Rights-Group-Hamas-Desecrated-Christian-Graves-/


Takaisin artikkeleihin 2014

Rukoile meidän käynnissä olevan syntyperäisten israelilaisten evankeliointityön puolesta, istuttaessamme Messiaanisia seurakuntia, opetuslapseuttamiskeskusta, profeetallista ylistystä ja rukousvartioita hepreaksi ja taloudellista apua tarvitseville.