Takaisin artikkeleihin

logo

Revive Israelin palvelutyö

© Tammikuu 24 Revive Israelin palvelutyö

Pienten sydänten esikoulu

Täällä Revive Israelissa arvostamme ja yritämme aktiivisesti löytää keinoja vahvistaa paikallisia perheitä. Yhden hankkeistamme olemme sijoittaneet messiaaniseen esikouluun Jerusalemissa.

Nähdäksesi lyhyen videon englanniksi tästä tärkeästä hankkeesta jota valvotaan toivon siemenenä, napsauta TÄSTÄ.


Antikristus (osa 2)

Dan Juster

Ensimmäinen merkittävä hahmo, joka edusti antimessiasta, oli faarao Egyptistä lähdön aikana. Ilmestyskirja antaa meille monia syvällisiä rinnastuksia ensimmäiseen Mooseksen kirjaan (exodus) ja myös tekstiyhteyden lopunajan tulkintoihin. Vitsaukset, vainot, Jumalansanan vastustus ja profetaalinen palvelustyö ovat kaikki rinnakkaisia näiden kahden kirjan välillä; Ilmestyskirjan 2 profeettaa ovat samankaltaisia kuin Mooses ja Aaron, molemmilla oli valta kutsua vitsauksia maan päälle ja Egyptiin. Molemmissa kirjoissa on suuri pako lopussa. Punaisen meren poikki kulku 1 Moos. kirjassa (exodus) ja elonkorjuu ”exodus” ilmestyskirjan luvussa 14.

 Tämä tausta antaa meille ja ennakoi selviä yhtymäkohtia antikristuksen hahmoon. Ilmestyskirjan luku 13 on erityisen tärkeä. Kuten faarao, hän vaatii palvontaa ja jumalan kaltaista asemaa. Samalla tavoin kuin faarao, hän vainoaa Jumalan kansaa ja näyttää voittavan heidät. Kuten faaraollakin, on hänelläkin väärät profeettansa, jotka kuvataan ilmestyskirjan 13 luvussa, siinä kuvataan myös tärkein väärän profeetan hahmo, joka myös tekee ihmeitä ja merkkejä, kuten faaraon taikuritkin. Molemmissa tapauksissa voitto kuitenkin on Jumalan sotajoukkojen: faaraon joukot hukkuvat punaiseen mereen ja Israel on pelastunut, Ilmestyskirja 19 antimessiaan (”peto” väärän profeetan kanssa) kärsii tappion viimeisessä taistelussa ja paholainen heitetään tuliseen järveen.

Tilaa Danin kirja(englanniksi): Pääsiäinen, avain joka aukaisee ilmestyskirjan napauta TÄSTÄ.


Muistakaa Jobia

Ote Francis Frangipane

Jobin kertomus ei ole vain kertomus viattomasta miehestä, joka kärsii epäoikeutetusta saatanallisesta hyökkäyksestä; suurin osa tarinasta käsittelee kärsimystä, jota Job joutuu kärsimään kolmen ystävänsä taholta.  Nämä miehet ovat ilmeisesti oman aikansa uskonnollisia oppineita, jotka olivat Jobin ystäviä. Kuitenkin Jobin ahdistuksen aikana he väärin tuomitsevat hänet; heistä tulee Jobin syyttäjiä.

Yleisesti sanoen Jobin ystävillä oli oikea oppi. Heidän virheensä ei ollut niinkään heidän teologiassaan, vaan kuinka he käsittelivät (määrittelivät) Jobin syntisen osaa. Heillä ei ollut tarpeeksi nöyryyttä nähdä, että he voisivat olla väärässä. Herran mukaan Job oli vanhurskain ihminen maan päällä. Hän ei ollut ainoastaan suhteellisen hyvä ihminen muiden hyvien ihmisten joukossa, sillä ” ei ole maan päällä hänen vertaistaan” (Job 1:8). Jumalan silmissä Job oli omaa luokkaansa: kolme kertaa hänestä sanottiin ”hän oli nuhteeton ja oikeamielinen” Jumalan silmissä (Job 1:1, 8; 2:3).

Vaistomainen tuomio ja kritiikki ilman kaikkea tietoa eivät ainoastaan rehota maailmassa, vaan se on myös meissä. Jumala laittoi Jobin elämänkerran kaikkein Pyhimpään Kirjaan maailmassa syystä; ettemme olisi niin varmoja että meidän tuomiomme ovat aina oikeita. Jobin ystävillä oli oikea oppi jota sovellettiin väärin. Tämän tähden vetoan teihin: ennen kuin tuomitset, muista Jobia ja syytä miksi tämä kertomus on Raamatussa.

Lisää informaatiota Francis Frangipanen opetuksista (englanniksi) Napauta TÄSTÄ.


KUNINKAAN PALUU KONFERENSSI

Ariel Blumenthal

Viime viikolla meidän ryhmämme yhdessä isännöi konferenssia pastori Hung Soo Parkin kanssa. Paikalla oli 35 rakasta korealaista veljeä ja sisarta 7 eri seurakunnasta ja useista eri valtioista. Meillä oli mahtava rukous, ylistys, yhteys ja opetus aika.  Asher ja minä molemmat opetimme kaksi tilaisuutta, jotka olivat täysin Pyhän Hengen johtamia.

Me olemme siunattuja saadessamme vastaan ottaa vieraita joka viikko ympäri maailmaa. Jotkut tulevat yksin jotkut kirkkonsa edustajina ja toiset osana Israelin matkaansa turisteina. Me rohkaisemme ryhmiä vierailemaan ja ystävystymään keskenään ”elävinä kivinä” osana heidän Israelin matkaansa. Tämä ei ole sen vuoksi etteikö meillä olisi tarpeeksi työtä paikallisessa työssä! Mieluummin me uskomme, että yhden ihmisen ja oliivipuun kaksoissalaisuus (Ef. 2 & 3 ja Room. 11) pakotta meidät rakentamaan todellista ihmissuhde yhteyttä Kristuksen seurakuntaan kansojen parissa.

Lisäksi me rohkaisemme teitä tukemaan hotelli palveluita täällä Jad Hasmonassa, missä palvelukeskuksemme sijaitsee. Jad Hasmonalla on erittäin hyvä sijainti, mistä on helppo matkustaa useimpiin paikkoihin maassa ja te tuette seurakuntaa maassa vain olemalla täällä.

Vieraile Jad Hasmonan verkkosivuilla, napauta TÄSTÄ.


Kanadan pääministeri vierailee Israelissa

Cody Archer

Kuva: World Economic Forum - Remy Steinegger

Tällä viikolla, Steven Harper, Kanadan pääministeri vieraili Israelissa 4 päivää. Harperilla oli mukanaan vaimonsa ja yli 200 edustajaa, mukaan lukien ministereitä ja parlamentin jäseniä. Me otimme heidät vastaan kuin kuninkaat. Hän vieraili Knessetissä (Israelin eduskunta) ja hänestä tuli ensimmäinen Kanadan pääministeri, joka vieraili Knessetissä. Hän rohkeasti toi esiin Kanadan ja Israelin läheisen ja erityisen ystävyyden ja selkeästi otti kantaa moraalisiin totuuksiin, jotka ovat katoamassa tämän päivän maailmasta. Hänen puheensa sai monet seisten osoitetut suosionosoitukset, mutta myöhemmässä vaiheessa kaksi Knessetin arabi jäsentä alkoi ahdistella häntä ja he poistuivat paikalta.

Kanadalaisena, avioituneena Israelilaisen kanssa ja asuen Israelissa, puhe rohkaisi minua ja olen ylpeä Harperin tästä viikosta, ja siitä kuinka kotimaani on ennennäkemättömänä esimerkkinä muille kansoille. Harper on evankelinen kristitty ja hän on valinnut kapean ja yksinäisen tien, kun valinnallaan vastustaa maailman kaksinaismoraalia koskien Israelia. Rukoile kanssamme Harperin puolesta, että hän jaksaa jatkaa tällä asenteella ja että hänen vierailunsa kantaisi paljon hedelmää.


Takaisin artikkeleihin 2014

Rukoile meidän käynnissä olevan syntyperäisten israelilaisten evankeliointityön puolesta, istuttaessamme Messiaanisia seurakuntia, opetuslapseuttamiskeskusta, profeetallista ylistystä ja rukousvartioita hepreaksi ja taloudellista apua tarvitseville.