Takaisin artikkeleihin

logo

Revive Israelin palvelutyö

©Toukokuu 24 Revive Israelin palvelutyö

Viisi suurta ”Kaikki”

Asher Intrater

Saapuessamme lähemmäksi lopunaikoja ja Yeshuan toista tulemista, tulee useita merkittäviä suuntauksia nousemaan, jotka liikkuvat kohti niiden täyttymystä. Israelissa me tietysti odotamme suurta luvattua herätystä kansallemme.

Room. 11:26
Ja koko Israel on pelastuva.

Rukoillessamme tämän siunatun tapahtuman puolesta, ymmärsin että tällainen herätys Israelissa liittyy laajempaan Pyhän Hengen vuodatukseen. Herätys Israelissa ja maailmanlaajuinen Hengen vuodatus ovat osa yhtä ja samaa tapahtumaa.

Apt. 2:17
Viimeisinä päivinä on tapahtuva, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle. 

Herätys Israelissa ja maailmanlaajuinen Hengen vuodatus edustavat suuren tehtävän viimeistä näytöstä. Evankeliumin levittäminen tulee samoin valmiiksi samanaikaisesti.

Mark. 16:15 (Matt. 28:19)
Menkää KAIKKIALLE MAAILMAAN ja julistakaa evankeliumia kaikille luoduille. 

Kun nämä kolme tapahtumaa tulevat täyttymään, tulee myös maailmanlaajuinen Srk. (ecclesia) täyteen yhtenäisyyteensä.

Joh. 17:21
Että he KAIKKI olisivat yhtä.

Yeshuan rukous on enemmän kuin vain yhtenäisyyttä, se on rakkauden täyteyttä, kunniaa ja pyhyyttä Jumalan kansan keskellä. Herätys Israelissa, maailmanlaajuinen Hengen vuodatus ja suuri tehtävä tapahtuvat yhdessä Messiaanisen seurakunnan kanssa ja ne saavuttavat lopullisen täyttymyksensä.

 Kun tämä ihana kehitys tulee täyttymykseen, niin Saatana ja maailma reagoivat niitä vastaan kaikella ”täyteydellään.” Kansakunnat yhdistyvät massiiviseen hyökkäykseen Israeliin yrittäessään estää, Yeshuan tulemisen.

Sakarja 14:2
Minä kokoan kaikki kansat sotaan Jerusalemia vastaan.

Jumalan suunnitelma on ”kaiken” sisältävä, kaiken taivaassa ja maassa (Ef.1:10); ja kaikki Hänen lupauksensa tulevat täyttymään (2 Kor. 1:20). Kaikki nämä Lopun Ajan tapahtumat ovat yhteydessä toisiinsa.


Apostolien teot tulevat eläviksi!

Ote Jane Hansen Hoyt Aglow Internationaalin presidentti (Aglow on kansainvälinen yhteiskristillinen naisjärjestö)

Näinä viimeisinä päivinä, Herran sana tulee taas Jerusalemista, koska Jumalan valtakunta on lähellä. Aglow on avainasemassa lopunaikoina, että saadaan suuri julistustehtävä päätökseen, evankeliumi kaikille kansoille. Herra vuodattaa henkensä kaiken lihan ylle (Apt. 2:17–21).

Kun Aglow kokoontui Asherin kanssa Jerusalemissa, hän kysyi ryhmältä,” Mitä jos maailmanlaajuinen Aglow ottaisi vastaan tehtävän apostolisilta johtajilta Jerusalemissa, joka on sopusoinnussa apostolien teot 1:8 mukaan? Te voisitte olla sama Aglow, jolla on sama näky, sama tuli, sama palvonta, mutta teidän asema olisi erilainen Hengessä. Edustaisitte sitä mikä on palautettu 2000 vuoden jälkeen Jerusalemissa. Se olisi apostolien tekojen 1 luvun uudistaminen, valmistaakseen Yeshuan takaisin paluuta. 

Tässä vaiheessa kokousta, Aglown johtajat esiteltiin Israelille ja nuo jotka olivat matkustaneet Israeliin, nousivat vastaanottamaan tämän yhteisen tehtävän ihmisinä, jotka lähetetään Jerusalemista, todistajina kaikkeen maailmaan.

Jumala uudistaa jotakin sukupolvessamme. Apostolien teot 1 tehtävä johtaa luvun 2 herätykseen. Ihmisten lähettäminen Jerusalemista on merkittävä askel. Se on hengellinen suuntaus, joka tulevaisuudessa vapauttaa viimeisten päivien voitelun ja voiman. Kaikki asiat ovat taivaasta suunnatun suuren tehtävän täyttymiseksi ja Jeesuksen takaisin palaamiseksi!  Apostolien teot tulevat eläväksi jälleen.

Lue koko artikkeli: http://aglow.org/about/president/janes-blog/entry/the-book-of-acts-is-coming-alive  


Hengellinen vanhemmuus

Don Finto

4 Moos. 8:24–25 on ollut määrittelevä kirjoitus minulle. Jumala sanoi Moosekselle että tämä asettaa Leeviläiset ilmestysmajaan työskentelemään 25 vuotiaista 50 vuoteen asti. 50 vuoden iässä heidän ei tarvinnut tehdä enää varsinaista työtä, mutta avustaa ja palvella muita tekemään työtä. Korkein kutsumus elämässäni nyt, on nostaa ja vahvistaa seuraavaa sukupolvea. Saan suurempaa iloa nähdessäni poikieni ja tyttärieni uskon menestyvän ja kukoistavan enemmän kuin minun uskoni koskaan. Tunteeni on kuin isällä joka istuu katsomossa, jonka lapset ovat huippupelaajia pallopelissä.

Kun me vanhemmat miehet ja naiset pidämme kiinni valta-asemasta, auktoriteetista, vastuusta ja valtuuksista luovuttamatta niitä seuraavalle sukupolvelle, me vaarannamme koko Jumalan työn. Toisaalta, vanhemmat miehet ja naiset jotka eivät sitoudu näihin poikiin ja tyttäriin kannustaakseen heitä edelleen, haastaen ja rakastaen heitä, jäävät vaille elämän suurimmista siunauksista.


USA ja Hong Kong

  1. Asher ja Betty ovat palvelemassa USA:ssa Tikkun America konferenssissa perjantaina 31. toukokuuta. Paul Wilbur johtaa palvontaa.  www.tikkunamerica.org
  1. Asher ja Paul palvelevat myös Immanuel Kirkossa Silver Sringissä sunnuntaina kesäkuun 2. molemmissa klo 8.30 ja 11.00 kokouksissa. Ohjeita ja muuta infoa www.immanuels.org
  1. Asher, Ariel Blumenthal ja Ari Sorko Ram palvelevat konferenssissa Hong Kongissa kesäkuussa 24–28. Lisätietoja saadaksesi kirjoita [email protected]

Takaisin artikkeleihin 2013 

Rukoile meidän käynnissä olevan syntyperäisten israelilaisten evankeliointityön puolesta, istuttaessamme Messiaanisia seurakuntia, opetuslapseuttamiskeskusta, profeetallista ylistystä ja rukousvartioita hepreaksi ja taloudellista apua tarvitseville.