Takaisin artikkeleihin

logo

Revive Israelin palvelutyö

©Maaliskuu 1 Revive Israelin palvelutyö

Koko Tell Aviv pelastui

Asher Intrater

Olemme tulossa erityiseen kasvun ja moninkertaistumisen vaiheeseen. Israelissa on riittänyt sadetta runsaasti (Hoos. 6:3); mantelipuu kukkii (Jer. 1:11); tämä on ”suosion riemuvuosi” (Jes.61:2)

Apostolienteoissa on kirjoitettu varhaisten opetuslasten määrällisestä kasvusta. Se alkoi Pyhän Hengen vuodatuksesta Jerusalemissa.
Apt. 2:41 – n. 3000 sielua lisääntyi.

Tämä jatkui ensimmäisten uskovien yhteisössä..
Apt. 2:47 – Ja Herra lisäsi heidän yhteyteensä joka päivä niitä, jotka saivat pelastuksen.

Parantumisihmeiden vanavedessä ja uskonnollisessa vainossa seuraajien määrä vain lisääntyi.
Apt. 4:4 – Mutta monet niistä, jotka olivat kuulleet sanan, uskoivat, ja miesten luku nousi noin 5000.

 Ananiaksen ja Safiran tuomion jälkeen määrä vain jatkoi kasvuaan.
Apt. 5:14 Ja yhä enemmän karttui niitä, jotka uskoivat Herraan, sekä miehiä että naisia suuret joukot.

Määrä kasvoi kreikkaa puhuvien juutalaisten keskuudessa myös.
Apt. 6:1 Niinä päivinä, kun opetuslasten luku lisääntyi.

Uusien hallinnollisten ja taloudellisten järjestelyjen vuoksi, määrä kasvoi vielä enemmän, mukaan lukien Temppelin ääriuskonnolliset juutalaiset.
Apt. 6:7 – Opetuslasten luku lisääntyi suuresti Jerusalemissa. Ja lukuisa joukko pappeja tuli uskolle kuuliaisiksi.

Herätys levisi pohjoiseen Samariaan.
Apt. 8:14 Samaria oli ottanut Jumalan sanan vastaan.

Se saavutti kansalliset mittasuhteet Saulin (Paavali) uskoon tullessa. (Huomaa sana ”kaikki.”)
Apt. 9:31 Seurakunta kaikkialla Juudeassa, Galileassa ja Samariassa… kasvoi lukumääräisesti.

Jaffa, Lydda ja Saaron kuuluvat nykyään Suur Tel Aviviin. Tällä alueella asuu suurin määrä juutalaisia, jotka ovat koskaan asuneet yhdessä paikassa koko historian aikana. Koko tämä alue kääntyi Herran puoleen 2000 vuotta sitten. (Jälleen huomaa sana ”kaikki”)
Apt. 9:35 – Ja kaikki Lyddan ja Saaronin asukkaat näkivät hänet; ja he kääntyivät Herran tykö.
Apt. 9:42 Ja se tuli tiedoksi koko Joppessa, ja monet uskoivat Herraan.

Hallelujaa! Koko Tel Avivissa (Jaffa, Lydda ja Saaron) oli herätystä. Sieltä se on levinnyt Eurooppaan, Asiaan ja Afrikkaan. Kasvu jatkui Antiokiassa (Apt. 13:44), Ikonionissa (14:1), Lystrassa (16:5), Tessalonikassa (17:4), Bereassa (17:34), Ateenassa (17:34), kaikkialla Vähä-Aasiassa(19:10), Efesossa (19:18), lukemattomat Jerusalemissa (21:20), Maltassa (28:9) ja Roomassa (28:30).

Saakoon nämä jakeet apostolien teoissa lukumäärien kasvusta rohkaista sinua. Kaikki Israel pelastuu (Room. 11:26); kaikki Tel Aviv pelastuu (Apt. 9:35). Jos se tapahtui silloin, se voi tapahtua nyt. Jos se tapahtui Israelissa, se voi tapahtua sinun kansassasi.


Tiferet Yeshua Transitions

Ari and Shira Sorkoram

Asher on rakas ystävä ja yhteistyökumppani palvelutyössä. Hän oli jäsenenä johtotiimissämme Tiferet Yshuassa vuosi sitten, kunnes hänet lähetettiin aloittamaan sisar-seurakunta Ahavat Yeshua Jerusalemissa.

Olemme innoissamme että hän on nyt päättänyt tulla takaisin johtamaan Tiferet Yeshuaa ja opastamaan nuoria sabra johtajien tiimiä ja varustamaan heitä ottamaan koko vastuun seurakunnasta. Ron Cantor työskentelee myös hänen ohjauksessaan voidakseen opastaa näitä nuoria johtajia.

Tämä on hyvin innostavaa. Kiitämme Jumalaa Asherista ja Bettystä, Ronista ja Elanasta, pyytäen Häntä siunaamaan heidän perheitään ja siunaamaan Tiferet Yeshua heidän kauttaan. {Huom. Rukoile erityistä armoa Asherille tämän siirtymäkauden aikana, palvelutyössä ja työn valvonnassa Ahavat Yeshua, Tiferet Yeshua ja Revive Israel tiimeissä.]


Israelin hallitus

Kiireellisenä rukousaiheena on edelleen Israelin uuden hallituksen muodostaminen. Tähän asti hallituksen muodostaminen on epäonnistunut. Netanjahu on ilmaissut toiveensa saada mahdollisimman laajan hallituspohjan, jopa työväenpuoleen ja ääri-uskonnollisten kanssa. Maan messiaaniset uskovat näyttävät suosivan liittymistä Lapidin ja Bennetin puolueen kanssa, joka ajaisi yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta, yhdenvertaista asevelvollisuutta ja uskonnollista moniarvoisuutta.

Suuriosa nykyisestä kriisistä koskee henkilöiden kunnianhimoa ja poliittista taitoa olla yhden askeleen muita edellä.
Israelin poliittisella näyttämöllä on mahdollisuus läpimurtoon, mutta aika käy vähiin. Netanjahu voi pyytää yhden kerran kahden viikon lisäaikaa maaliskuun 16 päivään asti; mikä päättyy vain muutama päivä ennen Obaman vierailua Israelissa maaliskuun 20 päivä.


Esterin paasto

Avichai O. and Oriel M.

Esterin paasto siunattiin tänä vuonna sanoin kuvaamattomalla tavalla. Kokoonnuimme yhdessä 12 tunnin syvään ja keskittyneeseen ylistykseen, esirukoukseen ja paastoon seisoaksemme muurinaukossa Israelin, seurakunnan, valtioiden ja arabi naapureiden puolesta.

Saimme profeetallista näkemystä Esterin kirjasta ja kuinka Jumala palkitsee nöyrän ja vastustaa ylpeitä. Aikamme päättyi ylistykseen, keskittyen seurakunnan yhteyteen ja ihanaan voiteluun Herran ehtoollisella, jossa koimme olevamme kuin yhtä.  Noin 130 paikallista uskovaa osallistui meidän rukouskokoukseemme 9 seurakunnasta.

Meille tuli 1048 yhteydenottoa, 8 eri kansallisuudesta, jotka liittyivät meihin suorassa lähetyksessä, jotkut yksilöinä ja jotkut rukousryhminä ja seurakuntina. Vastaanotto oli ylenpalttinen. Huolimatta siitä tosiasiasta, ettei suurin osa ymmärtänyt heprean kielistä rukouksen, ylistyksen ja profetian virtaa, he ilmaisivat kuinka merkityksellistä heille oli olla osa jotakin aitoa ja alkuperäistä, paikallisten israelilaisten uskovien kanssa.


Uusi messiaaninen musiikki     

Judah ja Jennifer Morrison ovat seuraavan sukupolven Messiaanisia ylistysjohtajia Israelissa. Heidän uusi albuminsa, Let Us Return, julkaistiin äskettäin ja se sisältää alkuperäiset ylistyslaulut, jotka on kirjoittanut ja koonnut nuoripari heprean kielellä. Heidän ylistyslaulujansa on soitettu seurakunnissa kaikkialla Israelissa viimeisten vuosikymmenten ajan ja nyt sinä voit liittyä mukaan siihen, mitä Henki on tekemässä ylistyksen kautta Pyhässä Maassa.

Sinä voit hankkia ja ladata Let Us Return iTunes tai Mini CD.


Takaisin artikkeleihin 2013

Rukoile meidän käynnissä olevan syntyperäisten israelilaisten evankeliointityön puolesta, istuttaessamme Messiaanisia seurakuntia, opetuslapseuttamiskeskusta, profeetallista ylistystä ja rukousvartioita hepreaksi ja taloudellista apua tarvitseville.