Takaisin artikkeleihin

logo

Revive Israelin palvelutyö

©Tammikuu 15 Revive Israelin palvelutyö

Kunnioitus ja siunaus

 Asher Intrater

Kymmenessä käskyssä on kaksi mainintaa ihmissuhteista vanhempien ja lasten välillä. Molemmat sisältävät hengellisen siirron vanhemmilta lapsille; toinen on huono ja toinen on hyvä.

2 Moos. 20:5
…joka kostan isien pahat teot lapsille.
2 Moos. 20:12
Kunnioita isääsi ja äitiäsi jotta kauan eläisit.

Negatiivinen hengellinen perintö vanhemmilta lapsille, kutsutaan ”kiroukseksi.” Positiivinen hengellinen siirto on ”siunaus.” Jos löydämme itsemme kirouksen tilanteesta, meidän on tehtävä parannus synneistä, annettava anteeksi vanhemmillemme ja rikottava negatiivinen perintö.

Avain menestyvään perintöön lapsuudesta aikuisuuteen on ymmärtää, mitkä vaikutukset vanhemmiltamme olivat positiivisia ja mitkä negatiivisia. Tämän jälkeen me hylkäämme negatiivisen, siten rikomme kirouksen. Mutta kuinka me vastaanotamme siunauksen?

Yhdellä sanalla: kunnioita. Kunnioitus vastaanottaa siunauksen. Voisimme tiivistää sen: Kunnioita auktoriteetteja - vastaanota siunaus. Kuten kunnioitus virtaa ylöspäin niin siunaukset virtaa alaspäin. ”Virta” on molempiin suuntiin, ylös ja alas ja voi olla sekä hyvää että huonoa.

Apostoli Paavali (Saul) täydensi tätä periaatetta efesolais- kirjeessä. Siunaus ei ole vain ”pitkä elämä” vaan kaikkea muutakin siunausta. Auktoriteetti ei ole vain vanhemmat vaan kaikki muutkin vaikutusalueet mukaan lukien.

Ef. 6:2
”Kunnioita isääsi ja äitiäsi, tämä on ensimmäinen käsky, jota seuraa lupaus.”

Paavali selittää että auktoriteetti on jaettu neljään ensisijaiseen elämänalueisiin.: perhe (Ef. 5:21-6:4), työelämä (Room. 6:5-9), hallitus (Room. 13:1-7), seurakunta (1 Tim. 3:1-13, 5:17; Hebr. 13:17).

Antakoon Jumala meille armoa ja viisautta erottaa, kun meidän tulisi väistää loukkaavaa auktoriteettia, jotta emme tulisi satutetuiksi. Toisaalta taas pystyisimme hylkäämään negatiivisen vaikutuksen ja rikkomaan kirouksen ja milloin meidän tulisi taas kunnioittaa auktoriteettia, jotta saisimme siunauksen.

Kaikki siunaus kunnioituksesta maan päällä olevaan auktoriteettiin on epätäydellistä ja osittaista. Kuitenkin me voimme vastaanottaa siunauksia suoraan taivaasta kunnioittamalla Jumalaa ylistyksellä ja palvonnalla.

Ilm. 7:12
Ylistys ja kirkkaus ja viisaus ja kiitos ja kunnia ja voima ja väkevyys meidän Jumalallemme aina ja iankaikkisesti.

Kun me annamme Hänelle kunnian ylöspäin, Hän kaataa siunaukset alaspäin meidän päällemme, kirkkaasti, voimakkaasti ja ikuisesti. Halleluja!


Herran miekka

Francis Frangiapane

Nimi Jeesus on kreikaksi Yeshua, joka on sama kuin Heprean Joosua kenraali, joka johti Jumalan kansaa sodassa. Me tarvitsemme laajemman ilmestyksen Jeesuksesta Kristuksesta, nähdäksemme Hänet senkaltaisena, kun Hän haluaa ilmestyä näinä viimeisinä päivinä: taisteluun varustautuneena Pyhänä soturina.

Ja tapahtui Joosuan ollessa Jerikon luona, että hän nosti silmänsä ja näki miehen seisovan edessään paljastettu miekka kädessä. Ja Joosua meni hänen luokseen ja sanoi hänelle: ”oletko meikäläisiä vai vihollisiamme?” – Joos. 5:13.

Tämä uusi asia Jumalan pojasta, tosi asiassa, sopii sinulle, taistelussa.  Sitten kun olet täysin harjaantunut taisteluun, sinun pitäisi olla peloton soturi Hänen armeijassa. Kuitenkin meidän pitää ottaa huomioon realistisesti nykyinen tilamme: useimmat meistä ovat olleet hemmoteltuja ja kurittomia.

Tämä pelottava soturi kuningas, paljastettu miekka kädessään ja taistelu huuto huulillaan, on sama siunattu pelastaja, joka kuoli syntiemme tähden ristillä. Kuitenkaan me emme voi pehmentää järkytystä, jonka valtava paljastus Kristuksesta aiheuttaa.

Joosua tunsi Herran ja ihanalla ja läheisellä tavalla ilmestysmajassa (2 Moos. 33:11). Mutta seisoessaan Hän sai uuden ilmestyksen Herrasta. Jumalan pojasta oli tullut sotajoukkojen johtaja, joka johtaa kansansa taisteluun.

Viime kädessä, nämä Egyptin pakolaiset ja heidän erämaassa syntyneet lapset löisivät monia kansoja, vahvempia ja lukuisampia kuin he itse(5 Moos 9:1). He voisivat tehdä mahdottomia Herran voiman kautta. Heidän aikansa erämaassa totutti heidät sotimaan.

Samoin, omassa ”erämaassa” on ollut valmistautumisen ja kuuliaisuuden aikoja. Ennen kuin Jeesus palaa, nuo jotka ovat läpäisseet erämaa koetuksen tulevat saamaan uuden ilmestyksen: Kristuksesta sotajoukkojen johtajana ja ovat valmiita seuraamaan karitsaa mihin tahansa Hän menee.

Joosua lankesi kasvoilleen maahan ja palvoi ja sanoi, ” Mitä Herrani sanoo palvelijalleen? ” Sotajoukkojen Herra sanoi Joosualle, ”Riisu sandaalisi jaloistasi, paikka jolla seisot on pyhä.” – Joos.5:14–15.

Tämä uusi paljastus on pyhä. Me olemme alkaneet havaitsemaan Herraa sellaisena kun Hän todella on ja Hän on alkanut paljastamaan viimeisinä päivinä, että hän sotajoukkojen Herra. [koko sanoma, klikkaa here (http://arrowbookstore.frangipane.org/temp/the-lord-whos-sword-is-drawn.htm)] 


Jatka rukousta

  1. kapinalliset, liittyneet Al Qaidaan, ovat vallanneet Syyrian ilmavoimien tukikohdan ohjuksilla ja hävittäjillä. Rukoile jumalallista suojelua Israelin ja uhattujen kristittyjen ylle Syyriassa.
  2. Netanjahu tavoittelee laajinta mahdollista hallituspohjaa, mutta ei ole pystynyt muodostamaan sitä vielä. Rukoile oikeanlaisia linjauksia ja koalition jäseniä.
  3. Rukoile terveyttä, kasvua ja rakkautta sisar seurakunnillemme, Ahavat Yeshua Jerusalemissa ja Tiferet Yeshua Tel Avivissa
  4. Rukoile oikeanlaista ja parasta mahdollista valintaa Paaviksi Katolisessa kirkossa

Esterin paasto

Tänä tulevana torstaina, helmikuun 21, on perinteinen ”Ta´anit Ester” (Esterin paasto). Israelissa, useat seurakunnat ja rukoushuoneet liittyvät yhteen paastotakseen ja rukoillakseen Israelin ja seurakuntien ja kansakuntien puolesta Esterin kirjan mukaan. Me kutsumme teidät liittymään tuona päivänä 12 tunnin (klo 6-18 Israelin aikaa)rukoukseen, ylistykseen ja profetointiin.

Lista rukousaiheista ja ylistyksestä katsottavaksi on alla olevassa linkissä
http://mishkanelohai.org/esther /

Klikkaa here liittyäksesi meihin torstain rukous huoneeseen.


Herätys lopunaikoina

Katso meidän Asherin uusi opetus tulevasta maailmanlaajuisesta herätyksestä YouTube:ssa.
Klikkaa here.


Takaisin artikkeleihin 2013

Rukoile meidän käynnissä olevan syntyperäisten israelilaisten evankeliointityön puolesta, istuttaessamme Messiaanisia seurakuntia, opetuslapseuttamiskeskusta, profeetallista ylistystä ja rukousvartioita hepreaksi ja taloudellista apua tarvitseville.