Takaisin artikkeleihin

logo

Revive Israelin palvelutyö

©Tammikuu 18 Revive Israelin palvelutyö

Herää!

Asher Intrater

Kahdesti löydämme opetuslapset nukkumassa kriittisellä hetkellä rukoushetkessä. Ensimmäisen kerran tämä tapahtui Kirkastusvuorella. Yeshua otti kolme johtavaa apostolia ylös vuorelle näyttääkseen heille kirkkautensa ja antaakseen heidän nähdä vilauksen tulevasta Jumalan valtakunnasta. Kun Hän alkoi rukoilla Hänen kasvonsa ja vaatteensa muuttuivat. Hän alkoi ylistää. Mooses ja Elia ilmestyivät. Ja juuri tällä ratkaisevalla hetkellä -

Luuk.9:32 – Mutta Pietari ja ne, jotka olivat hänen kanssansa, olivat unen raskauttamia.

Toinen kerta oli Getsemanen puutarhassa. Yeshuaa oltiin juuri tulossa vangitsemaan, kiduttamaan ja ristiinnaulitsemaan. Hän taisteli sielussaan tehdäkseen päätöksen, että Hän ottaa synnit, kärsimyksen Saatanan, kuoleman, helvetin ja haudan kantaakseen ne. Hän on suunniltaan. Hän pyytää ystäviään ja opetuslapsiaan rukoilemaan kanssaan vain yhden tunnin verran. Ihmiskunnan ikuinen kohtalo on vaakalaudalla. Hän tarvitsee tukea. Ja juuri tällä ratkaisevalla hetkellä –

Matt. 26:43 Ja tullessaan Hän taas tapasi heidät nukkumasta, sillä heidän silmänsä olivat käyneet raukeiksi.

(Nukahdin kirjoittaessani tätä). Meillä on taipumus tulla tylsäksi, epäselviksi ja väsyneiksi kriittisellä hetkellä esirukouksessa, profeetallisessa ilmestyksessä ja hengellisessä sodankäynnissä. Voisiko olla pyhempää hetkeä kuin Kirkastusvuorella ja Getsemanen puutarhassa. Etkö toivoisi että olisit voinut olla siellä. Jos olisit ollut, olisit varmaan nukahtanut myös.

Yeshua kehottaa meitä pysymään valppaina ja rukoilemaan (Luuk. 18:1). Hän varoittaa meitä olemasta tyhmiä neitsyitä jotka unohtavat öljyn lampuistaan  (Matt. 25:5). Kirjoitukset kehottavat meitä toistuvasti olemaan hereillä ja valveilla (Room. 13:11, 1 Korint. 15:34, Ef. 5:14, 1 Tess. 5:6). Lihamme taistelee meitä vastaan erityisesti kun Pyhä Henki haluaa meidän huomiomme.


Voitelun menestys

Kun Pyhä Henki ”tulee jonkun ylle”, se tuo voiman voitelun

1 Samuel 16:13 – Niin Samuel otti öljysarven ja voiteli hänet hänen veljiensä keskellä. Ja HERRAN Henki tuli Daavidiin.

Heprean sanan”tuli”(came upon=valtasi, sanatarkka käännös) juurisana on TS-L-CH. Tämä juuri löytyy myös toisessa yhteydessä ”aiheuttaa menestystä”. Ps. 1 puhuu miehestä joka on siunattu koska mietiskelee Jumalan sanaa joka aamu ja ilta. Tästä miehestä sanotaan:

Ps. 1:3 - …kaikki, mitä hän tekee, menestyy.

Heprean sanan ”menestyy” juurisana on TS-L-CH. Tällä TS-L-CH on kaksoismerkitys – tulla voidelluksi Pyhässä Hengessä ja menestyä kaikessa mitä teet.


Israelin Vaalit

Mati Shoshani and Asher Intrater
                                                                                                                                           
Tammikuun 22 päivänä Israelissa on vaalit, jossa valitaan Pääministeri ja uusi hallitus. Viime kuukausien aikana, Israelin poliittinen kartta on muuttunut dramaattisesti useiden uusien puolueiden ilmaantumisen myötä, joita ovat: Yesh Atid, Habait Hayehudi ja Hatnua. Muutama kuukausi sitten näitä puolueita tuskin oli edes olemassa. Nyt niiden arvioidaan saavan tusinan ehkä useampiakin paikkoja tulevassa hallituksessa. Sitä vastoin edellisten vaalien suurin puolue Kadima, jolla oli 28 paikkaa Knessetin 120 paikasta, ei ehkä saa tarpeeksi ääniä pitääkseen paikkansa tulevassa hallituksessa.

Vaikka Netanjahu luultavasti jatkaa pääministerinä, niin hallituksen kokoonpanon luonne on kyseen -alainen. Maan monet messiaaniset juutalaiset ovat ennen vaaleja epätietoisia kuinka äänestäisivät, koska he halusivat tukea pääministeriä, mutta he tarvitsivat myös tasapainottavia elementtejä vähentääkseen ääriuskonnollisten puolueiden vaikutusta  

Miksi kristittyjen ympäri maailmaa pitäisi rukoilla Israelin vaalien tähden? Yllätykseksi, lähes 42% Raamatusta (Historiallisista kirjoista Joosuasta 2 Aikakirjaan ja Profeetallisista Jesajasta Malakiaan) käsittelee vuorovaikutusta Jumalan valtakunnan ja Israelin Hallituksen välillä. Jännitys kuitenkin piilee hengellisen ihanteen ja poliittisen todellisuuden välillä. Israelin hallitus ei ole Jumalan valtakunta, mutta sen kaltainen infrastruktuuri (perusrakenne) valmistaa tietä Jumalan valtakunnalle.

Lopunaikojen profetioiden polttopiste on Israelin ja maailman kansojen välisessä konfliktissa (ristiriidassa).
Konfliktin keskipisteessä on Jerusalem - maailman poliittinen ja uskonnollinen pääkaupunki. Hallituksen valinta Israelissa on ajan merkki. Yeshua tulee istumaan ” Daavidin valtaistuimella” hallituksen päänä Jerusalemissa. Israelin pääministerin valinta on osa kehitystä (tapahtumasarjaa), joka johtaa toiseen tulemukseen.

Jumala voi puuttua historiaan, hallituksiin ja ihmisten tekoihin. Danielin kirja opettaa, että Jumala voi siirtää kenet tahansa pois asemastaan. Hän valitsee (Daniel 4:17, 25, 32, 5:21, 7:27). Rukoilkaa ja uskokaa kanssamme.


Teitelin tuomio

Keskiviikkona Jack Teitel tuomittiin Jerusalemin alue oikeudessa murhasta ja murhan yrityksestä. Hän yritti murhata Ortizin perheen Arielissa pommilla, koska he ovat Messiaanisia juutalaisia. Heidän poikansa Amiel haavoittui kriittisesti räjähdyksessä, hän sai 100 sirpaletta kehoonsa. Katso selostus seuraavasti linkistä.
click here.
To see report on CBN, click here


YouTube opetus

Muista lukea myös Asherin sanoma ”Victory in tribulation” (englanniksi) tallennettu kansainvälisessä rukous talossa Kansas Cityssä. Seuraava opetussarja on pian saatavissa.
To watch “Victory in Tribulation”, click here.


Takaisin artikkeleihin 2013


Rukoile meidän käynnissä olevan syntyperäisten israelilaisten evankeliointityön puolesta, istuttaessamme Messiaanisia seurakuntia, opetuslapseuttamiskeskusta, profeetallista ylistystä ja rukousvartioita hepreaksi ja taloudellista apua tarvitseville.