Terug naar de artikelen

logo

© 9/11/2018 Revive Israel Ministries

Me Too (Ik Ook)

Asher Intrater

familyIedereen wordt wel eens ergens getroffen door pornografie, abortus, seksuele intimidatie, homo-les-bi-trans, scheiding, overspel, pedofilie, vleselijk vermaak, verleidelijke advertenties, enzovoorts.  Soms voel ik mij ook “misbruikt” door dit hele metro-seksuele gedoe (“Me Too”). Plaatjes die ik helemaal niet wil zien duiken zomaar op en verschijnen overal.

Iedereen wil zijn eigen “ding” doen maar niemand wil dat iemand anders zijn of haar “ding” aan hen doet. Zij zeggen, “Ik heb het recht dat te doen wat ik zelf goed vind”. Zij vragen niet, “Wat is het goede om te doen?”

 

 

Welke manier?

Het lijkt mij dat er maar één manier is om uit deze morele verwarring en seksuele doolhof te komen: Een man trouwt met een vrouw; ze houden van elkaar; ze blijven elkaar trouw; ze voeden samen hun kinderen op; ze leren hun kinderen om hetzelfde te doen. 

Dit klinkt wel heel simpel. Maar ik heb over talloze andere mogelijkheden nagedacht, en geen van hen lijken te werken. Iedere andere optie veroorzaakt enorme schade – emotioneel, sociaal, fysiek, economisch, en moreel… 

Een Familie

God wordt onze “hemelse Vader” genoemd; wij zijn Zijn kinderen. Yeshua wordt onze hemelse bruidegom genoemd; wij zijn Zijn bruid. Wij mannen moeten liefhebbende vaders voor onze kinderen zijn en liefhebbende echtgenoten voor onze vrouwen.

Het huwelijk en familie werken alleen wanneer zij gevuld zijn met dit soort genadige, gulle, zelf-opofferende liefde. Goddelijke liefde kan seksuele afwijkingen genezen. Geloof, huwelijk, en familie lijken allemaal samen te passen in één beeld dat gezond en natuurlijk is.  

Het lijkt er toch op dat hierdoor alles beter zal gaan, denk je niet?


Onze Rol In Geestelijke Oorlogsvoering

Asher

Asher Intrater spreekt over onze rol in het vrijzetten van engelen in geestelijke strijd en het openen van de hemelen voorafgaande aan Yeshua's terugkomst.

Kijk HIER!

Ondertiteling in: Chinees, Frans, Nederlands, Portugees, Spaans.


Terug