Terug naar de artikelen

logo

© 24 de februari 2017 Revive Israel Ministrie

Islam en Racisme

door Asher Intrater

Sommigen hebben gezegd dat verzet tegen de radicale islamitische terreur verwant is aan het racisme. Dat is niet logisch. Overweegt u het volgende: 

 1. De Islam is een religie, niet beperkt tot één etnische groep (de meeste Moslims zijn niet Arabisch, veel Arabieren zijn geen Moslims, sommige Arabieren zijn Christen...)
 2. Of de Islam een juiste godsdienst is en als al dan niet moslim extremisten echte Moslims zijn, dan is het niet een juridisch probleem maar een theologisch.
 3. Of een islamitische extremistische ideologie bijgedragen heeft tot het motiveren en het veroorzaken van terreur is een juridische en politieke kwestie…
 4. De meerderheid van de mensen die door terroristen in het afgelopen decennium zijn vermoord, werden vermoord door mensen die beweren devote Moslims te zijn.
 5. Alle vormen van terreur zijn tegen de wet.
 6. Dood door een terroristische aanslag is een vorm van moord, waardoor het een juridische kwestie is.
 7. Aangezien de tien geboden zeggen niet te moorden, is islamitisch extremisme fundamenteel tegen de Joods-Christelijke waarden.
 8. Alle vormen van terreur moeten worden bestreden, ongeacht hun ideologische achtergrond.
 9. Bestrijding van de terreur is een juridische en politieke verantwoordelijkheid.
 10. De Arabische Christelijke gemeenschappen in het Midden-Oosten zijn vreselijk gedecimeerd door terreur. Als er van "volkerenmoord" of godsdienstige vooroordelen en vervolging sprake is, is het in de eerste plaats en vooral tegen de Arabische Christelijke gemeenschap gericht en ten tweede tegen gematigde Moslims.
 11. Schattingen over de slachting in de recente oorlog in Irak, Syrië en omliggende gebieden hebben 500.000 doden overschreden. Schattingen over de verliezen van hun huizen hebben 1.000.0000 overschreden. Het aantal vrouwen dat verkracht en mishandeld is, is talloos. De meeste van de mensen die dit decennium gewond werden door islamitisch extremisme waren Arabieren en gematigde moslims. Uit onderzoek naar islamitisch extremisme is daarom gebleken, dat het de beste manier is om gematigde moslims te beschermen. Indien islamitisch extremisme terreur veroorzaakt, dan moet de manier om terreur te stoppen, inhouden dat er oppositie komt tegen islamitisch extremisme.
 12. De meeste van de radicale islamitische terroristische groeperingen zijn gevonden in de omgeving van Israël, aan alle kanten. Hoewel veel van de tegenwoordige slachting tussen de verschillende groeperingen van moslim-fanatici is geweest, zijn ze het over één ding eens: zijn ze het eens over hun gemeenschappelijk doel: het vernietigen van de staat Israël.  Antizionisme is daarom een duidelijk  element van Islamitische,  extremistische ideologie.

Ontmoet het Team: Nadia

Ontmoet ons volgende teamlid - Nadia.  Om er in het Engels naar te kijken, klik hier.


Het Nieuwe Apostolische Tijdperk

Asher wijst op een nieuwe, komende periode, die als de tijd van de apostelen zal worden.

Om in het Engels te luisteren klik hier.


Audioberichten op SoundCloud         

Luister naar ons onderwijs op  de go! Download de SoundCloud app naar uw mobiel apparaat, volg Revive Israel Media en studeer samen met ons. Nieuw onderwijs wordt regelmatig toegevoegd! Veel plezier bij het luisteren !.

 Om in het Engels te luisteren klik hier.


Discipelschapsreis in Israël

Dit 8-weekse programma (14 April- t/m 8 juni 2017) wordt georganiseerd en geleid door Chaim & Ruti Singerman (dit is niet een programma van Revive Israel, maar het wil u helpen het Woord te verstaan en het omvat Bijbels onderwijs, excursies naar belangrijke plaatsen in Israël, en praktische dienstverlening binnen de lokale Messiaanse Gemeenschap en het is ontworpen voor Engels sprekende gelovigen van alle leeftijden.

U verblijft 4 weken in de heuvels van Jeruzalem, in het gebied van Jeruzalem, en U hebt ‘s morgens contact met het team van Revive Israël voor aanbidding en onderwijs door lokale Messiaanse leiders, zoals Asher Intrater en Dan Juster. De volgende 4 weken zult u in de buurt van het meer van Galilea verblijven in het centrum van Aliyah Terugkeer Centrum en werken met de Return Bediening. U zult helpen bij het kamers van Beit Zerah klaar maken, een nieuw verworven faciliteit, waar veel behoefte aan is: renovaties die bestemd zijn voor Joden die Aliya maken.

Voor meer informatie: neem contact op met Chaim Singerman: [email protected], of bezoek hun website.


Terug